واحد تولید خمیر پیتزای نیمه آماده - حجیم لبه دار


غنی شده با اُمگا 3 گیاهی و آنزیم های سودمند (ضدسرطان ، ضددیابت ، ضد کلسترول ، ضدافسردگی)

دارای سایزهای متنوع : مینی(قطر17) ، متوسط (قطر21) ، بزرگ (قطر23) و خانواده (قطر25)

دارای کیفیت های متنوع (مخصوص رستوران های فست فود) : ساده ، مخصوص ، ممتاز و سفارشی

دارای لبه های یکنواخت ، جهت بهبود و تسریع هنگام پر کردن مواد پیتزا

دارای ضخامت یکنواخت و بافت نرم و اسفنجی

کاربردآسان و حذف قابل توجهی از فرآیندهای تولید و پخت پیتزا

ماندگاری نسبتا" طولانی بدون استفاده از مواد نگهدارنده (3 روز بدون بخچال ، 10 روز در یخچال و 2 ماه در فریزر)

قیمت تمام شده مناسب و مقرون به صرفه

سازگار با انواع فِرهای تونلی ، گردان ، صندوقی ، خانگی

دارای گواهینامه های ثبت اختراع و تائیدیه علمی به شماره های (87619) و (93116)و گواهینامه ثبت طرح صنعتی (11676) جهت ابداع دستگاه ، روش تولید و غنی سازی